Üdvözöllek, Vendég Kedd, 2019/Okt/15, 11:52 AM
RSS

Honlap-menü

Kedvcsináló videó

Mini-chat

Belépés

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Banner

Keresés

Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala

 • Farkasrajongók

  Muvo - Feral Heart

   Információk 
  Ez a kis honlap a Wakfu (itt meg is jegyezném,hogy a játék egy WAKFU nevű Francia ANIME alapján készült,amit szintén az Ankama készít) nevű  játékkal foglalkozik.
  Személy szerint nagyon jó és élvezetes kis játéknak tartom,és mivel magyar oldal még nem is létesült erről a nagyszerű játékról,ezért önfeláldozóan eldöntöttem a párom segítségével csinálok egy oldalt.
  A Wakfu játékot egy Francia játékszoftverkészítő csoport,az Ankama Games készítette,nagy örömünkre (megjegyezném,hogy ha jól megnézitek,Ankama-Amakna....nem is mondom tovább,ti is rájöttök szerintem ^^).
  A Wakfu egy Online MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) játék,felülnézetes,de nagyon aranyos grafikával.
  12 (későbbiekben 14 lessz) karakter vonul fel,és mind egyedi és sajátos.
  Továbbá van 6 professzió (farmer,horgászat,növénygyűjtés,favágás,bányászat és persze vadászat) és az ezekből származó anyagokat felhasználó munkák (főzés,sütés,ruhakészítés,stb.)
  Persze,a játékban a felszerelés is nagy szerepet játszik....szinte minden ellenfélhez tartozik egy SET (ruházat),melyet ha mind összegyűjtünk,kapunk bónuszokat.
  Na és a pénz sem maradhat ki a játékból....a Wakfu világának is van egy fizetőeszköze,méghozzá a Kamas.
  A Wakfu világában nincsenek küldetések,úgyhogy ezek sajnos nem szolgáltatnak nekünk Kamast....továbbá az ellenfelek sem dobnak semmi hasonlót....itt jön képbe a bányászat.
  Bányászatból nyert anyagokból nekünk kell Kamast csinálnunk.És nem olyan egyszerű mint ahogy itt olvasható.
  Továbbá van egy kis "zsákunk",melyet háznak is nevezhetnék....belehet rendezni,díszítgetni,és eladásra is alkalmas.
  Persze,a Wakfu világa hatalmas,de ezeket a területeket irányítani is kell....4 állam létesült ennek a hatalmas területnek a vezetésére :Amakna,Bonta,Brakmar és Sufokia.
  A 4 terület egyedi sajátossággal,állatvilággal és ökoszisztémával bír....bizony,a farmerkodás sem egyszerű.
  A játékban időviszonylatosságok is vannak....ha hideg van,a növények fáznak,és a termésnek annyi....ha viszont jó az idő,akkor jó a termés is....
  És hogy növeljem a kedveteket,ennek a 4 területnek király is kell....hát,akár ti is lehettek azok!
  Lehetsz király,vagy a király testőre,és még sok titulus is elérhető....továbbá Guild-okba is vergődhettek,és élvezhetitek együtt a játékot.
  A játékban viszont nemcsak egy szorgos dolgozó polgár lehetsz,de lehetsz bűnöző is,aki emberekre támad,és pusztítja az olyan növényeket,amelyek épp védettek,kevés van belőlük....ezeket általában levadásszák a jó emberkék.
  És meg kell említenem a Wakfu-Stasis rendszert.A Wakfu-t akkor nyered,ha ültetsz,állatokat tenyésztesz,stb.
  Stasis-t akkor,ha pusztítod a növényeket,állatokat.Ezek különösképpen nem jelentenek semmit,de mind két csoportnak van egy különleges helye,ahol természetfölötti fegyvereket lehet kovácsolni,és bónuszokat kapni.
  Továbbá van egy kis Gemlined,ami segít neked,és a színe kékre változik,ha Wakfu-s vagy lilára ha  Stasis-os.És lehet változtatni is a Gemlined kinézetét....
  És utoljára megemlíteném az Emote-ket,amiket neked kell összegyűjtened....szóval,a karaktered akár gitározhat,hárfázhat,pukizhat XD,fütyörészhet,nevethet,stb.
  Mindent egybefoglalva,nagyon jó játék,remélem a kedveteket is meghoztam a játék kipróbálására.
  Hát akkor,jó játékot kívánnák! ^^


  Copyright MyCorp © 2019